Banner
  • Home
  • Over WorkBuddy

Grow Forward met WorkBuddy

Een nieuwe baan is tegenwoordig snel gevonden. Maar een baan die bij jou past, bij een bedrijf dat je talenten ziet en helpt ontwikkelen? Dat is een ander verhaal.

WorkBuddy fixt het voor je.

Focus op jou

Persoonlijke begeleiding

Cv en sollicitatiehulp

Niks moet, alles kan

Jouw ambitie is onze uitdaging. Daarom helpen we jou de talenten ontwikkelen die je nodig hebt om het beste uit jezelf en je werk te halen.  Dat levert jou een goed gevoel over jezelf, betere resultaten en meer werkplezier op.

Bij ons ben je geen nummertje dat we in een onpersoonlijke vacaturebank gooien. We ontdekken samen waar jouw sterktes liggen en waar jij energie van krijgt. WorkBuddy gaat op zoek naar dat ene bedrijf waar jij helemaal op je plek zit.

COME WIN WITH US

Een persoonlijke kennismaking

We leren jou kennen tijdens een persoonlijk gesprek. Jij vertelt ons wat je ongeveer zoekt – van welk werk jij happy wordt, in welke omgeving je het liefst bent, wat voor cultuur bij je past, wat je ambities zijn en waar je sterktes liggen. Ook hebben we het over jouw voorkeuren. Hoeveel wil je verdienen? Wil je fulltime of parttime werken, dichtbij huis of is reizen geen probleem?

Op zoek naar de match

Met al die info gaan wij op zoek naar een paar werkgevers waarvan wij vinden dat ze bij jou passen. We spreken ze altijd persoonlijk en baseren onze keuze nooit alleen op een vacaturetekst. Onderhandelen over de arbeidsvoorwaarden doen we ook voor je. Uiteindelijk stellen we 3 of 4 werkgevers aan je voor en hoef jij alleen nog maar je keuze te maken.

Alles voor jou geregeld

Tijdens het hele proces regelen we alles voor je. Zie WorkBuddy als jouw zaakwaarnemer. We helpen je met je cv en motivatie en maken een goede foto. Ook oefenen we sollicitatiegesprekken met je. Zodat jij straks met een blijvend goed gevoel de baan krijgt die jij wil.

Wij zijn WorkBuddy

Your next move

Open sollicitatie

Hoe ziet jouw ideale job eruit? Vertel het ons en wij vinden 'm voor je.

Job alert

Vers van de pers de nieuwste vacatures in je inbox.

Talent nodig?

Wij vinden het beste personeel voor jouw bedrijf!

Banner